Skive Lufthavn
Her har vi samlet information om Skive Lufthavn

På denne side kan du finde information om Skive Lufthavn. Siden er mest for piloter, da det er informationer vedr. beflyvning der er på siden.


Der er ikke rutetrafik til og fra lufthavnen. Nærmeste rutelufthavn er i Karup. Her er link til Midtjyllands Lufthavn

Dådyr og rådyr krydser somme tider banen. Så hold udkig og pas på, hvis det sker.

Pladsen er velegnet til taxiflyvning, firmaflyvning og privatflyvning. Vi har en 1200 meter asfaltbane, og da der er lys på banen kan den beflyves døgnet rundt.

Øverst på siden er der link til et webcam i tårnet med udsigt over forplads og meget af banen. På knapperne til venstre har du mulighed for at se kort fra VFG, vores takstregulativ og om tankning for blot at nævne nogle af mulighederne.

Skive Lufthavn er en selvbetjeningsplads drevet af Skive Kommune og Driftsgruppen. Kommunen giver ikke meget til pladsens drift, så vi sparer hvor vi kan. Derfor beder vi piloterne om selv at gøre "arbejdet". Det vil sige at man selv skriver sig i vores journal på denne hjemmeside og man selv overføre penge for startafgift til vores konto. 

På vores velkomstside (www.eksv.dk) findes der link til vejrstationen på pladsen så du kan se aktuelt vejr og der er også link til trafikregistreringssiden ligesom der er på denne side.

Set fra bane 14
Bane og lys
Billede herover er Skive Lufthavn set fra RWY14 - mod Viborg. Det andet billede er bane med lys set fra bane 14. Foto: JOP og ?

  Side opdateret
  18/05-2022

webmaster eksv.dk